Maak uw afspraak

 

Er nóg jonger uitzien?

 

25-40 jaar
Preventie en behoud

 

 

Op jongere leeftijd zien we niet veel mensen met de vraag om er nóg jonger uit te zien. Wel kunnen de eerste tekenen van veroudering, zoals rimpeltjes, roodheid en soms verslapping, al vragen oproepen over uitstel en behoud. Hoe kan ik mijn huid gezond houden? Wat moet ik doen om mijn huid fris te houden? Hoe behoud ik de jonge uitstraling van mijn huid?

Hoe krijg je een jonge huid?

Het belangrijkste element van een jonge uitstraling is een goede huidconditie. Kijk naar jonge gezichten en je ziet een stevige huid met een egale teint, en een fijne structuur zonder rimpeltjes. Een jonge uitstraling hangt ook samen met de juiste onderhuidse bot structuren, spier- en vetlagen. Er jonger uitzien kan daarom wel makkelijker gezegd zijn, dan gedaan. Toch kunnen we met de juiste aanpak en toewijding zeer mooie resultaten boeken.

Zoals je ons steeds hoort herhalen, is ook voor een jonge huid preventie van groot belang. Bescherm haar goed tegen de steeds fellere zon, rook niet en matig je alcoholgebruik. Eet gevarieerd en gezond en kom met enige regelmaat je huid boosten in de kliniek. Dan is de jonge uitstraling van je huid voor lange tijd gegarandeerd!

 

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“Op jongere leeftijd is preventie altijd het toverwoord. Gebruik een licht exfoliërende reiniger in combinatie met een rijk serum afgestemd op de specifieke behoeften van jouw huid en je bent al heel goed op weg. Combineer dit met effectief een paar kuurtjes in de kliniek per jaar en je houdt een fantastisch resultaat. Wel altijd buiten gaan met goede zonnecrème natuurlijk!”

Met ons jaarplan ben je altijd optimaal voorzien van de beste verzorging en behandeling van je huid. Zo houden we samen jouw huid op haar best en zie je er altijd stralend uit.

Hoe behoud ik een jonge huid?

Voor het behouden van jouw jeugdige uitstraling is dit ons advies:Gelaat-vrouw-30-

  1. WINTER: 4x milde peeling
  2. ZOMER:  4x microneedlings met skinboosters
  3. Bo!ox: rimpels in de fronsregio, het voorhoofd of naast de ogen
  4. Gepersonaliseerde dag- en nachtverzorging, op maat gemaakt serum, reiniging en zonnebescherming

Jouw investering het eerste jaar voor het behoud van een jonge huid: €1000 – €3000,-
De investering is afhankelijk van het startpunt. Hoe beter je huidconditie nu is, hoe minder je hoeft te doen.

Ik wil er jonger uitzien
40 – 65 jaar
65+

Wanneer moet ik beginnen met een behandeling?

Er is geen richtlijn of ideale leeftijd om met het behandelen van de huid te beginnen. Je huid is een orgaan, een levend orgaan dat zich door de tijd ontwikkeld en steeds andere behoeften kan hebben. Het is daarom belangrijk dat je ervoor zorgt dat de huid de juiste voeding- en bouwstoffen heeft om haar functie zo goed mogelijk uit te voeren. Wanneer dat je je huid nooit verzorgt met passende producten, is de kans aanwezig dat al op wat jongere leeftijd indicaties gaan ontstaan die de achteruitgang van de huidconditie aantonen. Dit kan bijvoorbeeld vaalheid zijn of een grove structuur (grote poriën). Maar ook roodheid of rimpeltjes.

Wanneer dat het geval is, kun je aan behandeling in de kliniek gaan denken. Met een skinbooster of een lichte peeling kan de huid een flinke duw in de goede richting krijgen en met de juist producten voor thuis bestendig je dat resultaat