Maak uw afspraak

 

Hoe krijg ik een jonge huid?

40-65 jaar Anti-aging en behandeling

Steeds bekijken we de huid vanuit een ander startpunt. En steeds als we ouder worden, verslechterd het startpunt een klein beetje meer. Het is daarom niet gek dat de behandelnoodzaak en de combinaties die moeten worden gemaakt, ook ietsje toeneemt in die tijd.

Tussen het 40e en het 65e levensjaar zit nog behoorlijk wat tijd. Het verschil in het startpunt rond je 40ste en rond je 65e is dan ook best groot. Bovendien is de aanpak zeer individueel bepaald. Dus voor een concreet en persoonlijk advies is een gesprek met een van onze skin coaches noodzakelijk.

Een algemene goede tip is toch wel om te starten met een goed advies en behandelingen, zodra u zich begint te storen. Hoe langer u wacht, hoe meer er voor nodig zal zijn voor de huid om weer terug te herstellen

 

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“Er jonger uitzien is altijd de resultante van minder vermoeidheid minder strengheid en minder verslapping in het gelaat. Gelukkig kun je op veel fronten samenwerken voor uitzonderlijk mooie resultaten.”

Een jaarplan met werkelijk goede resultaten bestaat bijvoorbeeld uit:

 

Jouw investering het eerste jaar: behandelpakket €2500 – €5000

Je investering is steeds afhankelijk van de wijze waarop je tot op heden voor je huid hebt verzorgd.

In de meeste gevallen kunnen we er jonger uit zien door juist een strenge blik of een vermoeide blik weg te nemen.Wil je weten of dit plan ook bij jou past? Maak dan een afspraak bij ons in de kliniek.

Ik wil er jonger uitzien
25 – 40 jaar
65+

 

Het beste resultaat voor een jonge uitstraling

In het terugbrengen van de jeugdigheid in je uitstraling is het belangrijk goed te bepalen welke elementen deze jeugdigheid wegnemen. We zien vaak bijvoorbeeld een combinatie van een vermoeid uiterlijk met een verslechterde huidconditie. Of een strenge blik met veel roodheid of pigmentvlekjes. De boodschap hiervan is dat het wegnemen van alleen de roodheid of de pigmentvlekjes wel bijdraagt aan die jonge uitstraling, maar dat we pas echt resultaat kunnen behalen als we de combinatie hebben aangepakt.

Het is daarom dat we altijd eerst jouw specifieke situatie ten volle in kaart brengen om te komen tot een werkelijk behandeltraject op maat. We maken daarbij gebruik van 3D-foto-apparatuur om de bovenliggende en onderliggende redenen voor het ontbreken van een jonge uitstraling vast te stellen. Wil je meer weten over hoe jouw jeugdige uitstraling kan worden teruggekregen? Maak dan een afspraak met een van onze skin coaches