Contact

Contact

Ik wens een afspraak te maken voor

Bericht

 Ik wens op regelmatige tijdstippen per e-mail op de hoogte gehouden te worden van Skinical en haar behandelingen.

De gegevens die u via dit formulier doorstuurt worden verwerkt zoals beschreven in onze Privacy policy.

Afspraak maken

De praktijk is telefonisch bereikbaar:

  • Elke werkdag tussen 9-12u en 14-17u, behalve op donderdagnamiddag.

Locatie

  • Grens Melle-Merelbeke
  • Op een boogscheut van Gent
  • Nabij E40 en R4
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Praktijk bevindt zich t.e.m. oktober op de eerste verdieping.

Tarieven

Het is niet mogelijk om via mail of telefoon tarieven door te geven. Iedere patiënt en elk probleem is immers zeer individueel en kan niet zonder de patiënt onderzocht te hebben, bepaald worden.
De erelonen zijn een weerspiegeling van de geleverde kwaliteit en investering in tijd, materiaal, medewerkers en bijscholing. Om deze reden hebben wij besloten om ons niet akkoord te bevinden met de conventietarieven.

Betaalmogelijkheden: Bancontact, Visa, Mastercard, contant. Wij aanvaarden geen overschrijvingen.

Uw afspraak

Skinical focust op de preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Daarom worden afspraken voor dringende huidziekten enkel gezien met schriftelijke doorverwijzing van de huisarts. Wij werken met een elektronisch patiëntendossier, -voorschriften en -getuigschriften. Breng om deze reden zeker jouw eID mee.

*Afspraak annuleren:
Wij herinneren u graag aan jouw afspraak via mail én SMS-bericht. Indien je niet aanwezig kan zijn op je afspraak, gelieve ons telefonisch en minstens 48 u op voorhand te verwittigen.
Indien je zonder verwittigen een afspraak niet nakomt, rekenen wij een vergoeding aan van €50 per gestart half uur. Met deze maatregel hopen wij het aantal ‘no shows’ te kunnen beperken en wachtende patiënten sneller te kunnen helpen.

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .