Maak uw afspraak

 

Ik wil een frissere huid

Heb je last van een onzuivere, droge of doffe huid? Of van pigmentvlekken in het gelaat? Zon, vermoeidheid, stress en een laag vochtgehalte zorgen ervoor dat jouw huid een oppepper kan gebruiken. Een onfrisse huid ontstaat door een combinatie van factoren zoals het gebrek aan vocht en voedingstoffen en een teveel aan UV-straling.

Is je huid aan het verouderen, dan komt daarbij het verlies van collageen en elastine. Ook als je huid langdurig onder stress staat door vermoeidheid, roken en zon ontstaat er onderhuidse schade. Dat uit zich in roodheid, pigmentvlekken of oneffenheden.

Om al deze redenen bekom je het snelst een frisse huid met een combinatie van verschillende behandelingen.

 

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“Wanneer je op jongere leeftijd jouw huid goed verzorgt, thuis en met behandelingen, zal je op later nog lang van je gezonde en frisse uitstraling genieten!”

25 – 40 jaar
40 – 65 jaar
65+

 

Waarom heb ik geen frisse huid?

De oorzaken van een doffe huid zijn het ontbreken van voldoende collageen, elastine of voedingstoffen. Ook een tekort aan hyaluronzuur, vetzuren, aminozuren en antioxidanten leiden tot vermindering van de huidkwaliteit.

Deze tekorten ontstaan door roken of door teveel UV-straling. Ook stress en weinig slaap zijn bekende oorzaken van de verminderde frisheid in de huid.

Wat kan ik doen voor een frisse huid?

Helaas bestaat er niet één wondermiddeltje. Een frissere huid bekom je met behulp van een persoonlijk plan dat bestaat uit verschillende behandelingen zoals peelings, skinboosters, laser, Tixel én een goede thuisverzorging op maat.

Om een frisse huid te krijgen heb je dus vaak meerdere behandelingen nodig. Het tekort aan voedingsstoffen, antioxidanten, vitaminen, aminozuren en vocht kan je herstellen met behulp van skinboosters. Het innemen van specifieke voedingssupplementen voedt je huid van binnenuit.

Zonneschade, roodheid en pigmentvlekken pak je aan door een kuur van peelings in combinatie met laserbehandelingen. Tegelijk stimuleer je hiermee de aanmaak van collageen en elastine wat jouw huid meer volume en stevigheid geeft.

Al deze behandelingen geven jouw huid een stevige boost om zichzelf te herstellen. Om dit resultaat te behouden is de juiste thuisverzorging op maat van belang.

Een frissere huid in één behandeling

Helaas! De kracht zit in de combinatiebehandelingen. Met één behandeling behaal je helaas geen goede resultaten. De huid verliest haar frisheid door verschillende factoren. Daarom werkt enkel een aanpak die op de verschillende oorzaken werkt.

We voorzien jouw huid van voldoende voedingsstoffen, antioxidanten, vocht en hyaluronzuur om je huid weer levendig te krijgen. Daarnaast verminderen we de roodheid en pigmentvlekken met peeling en laser. Het vernieuwen van de huid door middel van Tixel is noodzakelijk bij verslapping door een tekort aan collageen en elastine.

Echte specialisten voor een frisse huid

Uit ervaring weten we dat we de beste resultaten halen door een combinatie van deze middelen in te zetten, zodat er altijd een huidverbetering wordt gerealiseerd. Vraag vooral onze skin coaches om advies.