Plaatjes Rijk Plasma

PRP voor een stralende huid

Lichaamseigen bloedplasma

 

Lichaamseigen bloedplasma PRP

Bij de PRP of Plaatjes-Rijk Plasma behandeling worden je lichaamseigen groeifactoren gebruikt voor een mooie, stralende huid.

Wat is een PRP-behandeling?

De behandeling met Plaatjes-Rijk Plasma (PRP) is een behandeling met volledig lichaamseigen materiaal. PRP bestaat uit gefilterd plasma van je eigen bloed. In dit plasma zit een hoge concentratie bloedplaatjes en actieve groeifactoren. 

PRP voor een stralende, gezonde huid

De behandeling met Plaatjes Rijk Plasma (PRP) is een behandeling met volledig lichaamseigen materiaal. PRP bestaat uit gefilterd plasma van je eigen bloed. Jouw plasma bevat een hoge concentratie bloedplaatjes en actieve groeifactoren. Deze spelen een belangrijke rol bij herstellende processen in je huid. Een groot voordeel van PRP is het gebruik van je eigen bloedplasma waardoor de behandeling natuurlijk en veilig is.

In de zomerperiode kan je met PRP op een veilige manier behandeld worden.

Voordelen PRP:

  • een mooie huidstructuur
  • een verbeterde elasticiteit
  • een stevige huid
  • een gezonde huid
  • verbeteren fijne rimpeltjes onder je ogen
  • verbeteren donkere kringen onder je ogen
  • verbeteren volumeverlies

Een PRP behandeling wordt vaak gecombineerd met andere behandelingen zoals bo!ox, filler, laser en tixelbehandelingen.

Kan je onmiddellijk werken na een behandeling?

Je kan direct of enkele uren na je PRP-behandeling terugkeren naar je dagelijkse activiteiten.

Procedure PRP

Na een bloedafname uit je arm wordt een kleine hoeveelheid bloed ter plaatse gecentrifugeerd om het plasma te scheiden van de rode bloedcellen. Dit plasma -boordevol groeifactoren- wordt vervolgens met micro-naaldjes of een mesotherapie-apparaat in je huid ingebracht.

Een groot voordeel van PRP is het gebruik van je eigen bloedplasma waardoor de behandeling natuurlijk en veilig is met weinig tot geen bijwerkingen.

Voorzie 4 behandelingen met 4 weken interval. Om het bekomen resultaat te behouden raden we om de 6 maanden 1 onderhoudsbehandeling aan.

Wat kost het?

Omdat uw huid voortdurend onder invloed staat van interne en externe factoren bieden wij een duurzaam behandelplan aan. Wij vermijden een éénmalige behandeling die uw verwachting niet kan inlossen. Programma bestaande uit 4 behandelingen: 1500€

 

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“De allernieuwste techniek met een korte hersteltijd.”

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .

Wenst u meer info over onze expertise of behandelingen?

Contacteer ons