Skinbooster

Diepe hydratatie voor een stevige huid!

Skinbooster

Naarmate we ouder worden, wordt de huid droger, doffer en minder elastisch. Dit ten gevolge van de afname van de hoeveelheid natuurlijk hyaluronzuur in de huid.

Hoe werken skinboosters?

Door gebruik te maken van fijne injecties met hydraterend hyaluronzuur worden de natuurlijke reserves weer aangevuld en de vochtbalans hersteld. Op deze manier wordt de huid van binnenuit verbeterd. Skinboosters met hyaluronzuur zorgen voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en laten de huid meer stralen! Voor gelaat en handen.

Voor een optimaal resultaat zijn er 3 behandelingen nodig met tussenpozen van 4 weken. Een onderhoudsbehandeling om de 4 tot 6 maanden wordt aangeraden voor een blijvend resultaat.

Welke zones kunnen behandeld worden met skinboosters?

  • gelaat
  • handrug

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“Een diepe hydratatie zorgt voor een échte boost van je huid!”

Waar moet ik op letten?

Hyaluronzuur is een veilig product. De kleine injecties zorgen voor een kortdurende pijn door de prik. Soms wordt er tijdens het prikken een bloedvaatje geraakt waardoor er tijdelijk een kleine bloeduitstorting kan ontstaan. Daarom is het belangrijk om 5 dagen voor de behandeling geen bloed verdunnende medicatie in te nemen zoals aspirine, vitamine E en omega-3-vetzuren. Onmiddellijk na de behandeling is er een roodheid in het behandeld gebied die na enkele uren verdwijnt.

Voor wie is een behandeling met skinboosters geschikt?

  • Oudere huid met behoefte aan hydratatie en elasticiteit.
  • Jonge huid met nood aan hydratatie, zonder het volume of het uiterlijk te veranderen.
  • Huid beschadigd door blootstelling aan zon en/of roken.
  • Handrug met een dunne en droge huid.

Wat kost het?

Omdat uw huid voortdurend onder invloed staat van externe factoren bieden wij een duurzaam behandelplan aan. Wij vermijden éénmalige behandelingen die uw verwachtingen niet kunnen inlossen. Behandelpakket vanaf 1200€.

Gerelateerde

behandelingen:

B.T.X
Filler

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .

Wenst u meer info over onze expertise of behandelingen?

Contacteer ons