Jouw behandelpakket

Ontdek de mogelijkheden en maak jouw keuze

 

Maak uw afspraak

 

Ik wil er minder moe uitzien
Ik wil er minder streng uitzien
Ik wil er jonger uitzien
Ik wil er frisser uitzien
Ik wil een steviger huid
Neem contact op met onze skincoaches

Kies jouw belangrijkste doelstelling

Ik wil er jonger uitzien, of minder moe en minder streng.

Om een relevant en waardevol behandelplan op te stellen, is het essentieel te weten hoe je je eigen eindresultaat ziet. Als je een concreet doel voor ogen hebt, kan de skin coach samen met jou werken aan het realiseren hiervan. En in dat geval garanderen we een resultaat.

In de kliniek horen we onze patiënten zeer vaak zeggen: ”Ik wil er graag jonger, minder moe of minder streng uitzien”. Of: “Ik wil een friissere of steviger huid”. Dit zijn vragen die behandeling van één rimpeltje of een pigmentvlekje te boven gaan. Het gaat dan niet om de details in het gelaat, maar om de totale look, de uitstraling.

Jaren geleden was de tijd er dat je je als cosmetisch behandelaar richtte op wat jij als patiënt aangaf als storend element in het geheel. Een rimpeltje, hangende mondhoeken, een pigmentvlek of een adertje.

Echter, een goed cosmetisch behandelaar gaat daar maar tot op zekere hoogte in mee. Want wat je zelf ziet in de spiegel is niet een oorzaak; het is een gevolg of liever: een symptoom. En van symptoombestrijding komen zelden goede resultaten.

 

De beste Cosmetisch behandelaars in Gent kijken naar het geheel

Een goede cosmetisch behandelaar zal niet je fronslijn inspuiten, je lippen opvullen of je neusliplijn maskeren omdat jij denkt dat je dan weer mooi, fris, stralend en jeugdig oogt. Een goede cosmetisch behandelaar zal dat alleen doen als dat daadwerkelijk zo is.

Veel patiënten willen er jonger of vrouwelijker uitzien en laten daarom bijvoorbeeld hun lippen vergroten. Maar als je slechts de lippen vergroot creëer je een onbalans in het gelaat. Deze verstoorde harmonie maakt je gelaat als geheel juist onaantrekkelijker.

Om jouw doel concreet te maken vragen we je hier een keuze te maken uit een van de doelstellingen:

Ik wil er minder vermoeid uitzien, of minder boos of streng, Of ik wil er jonger uitzien met een frissere huid of juist een steviger huid.

Klik op een van de doelstellingen en leer meer over ons advies om dit doel te realiseren.

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .

Wenst u meer info over onze expertise of behandelingen?

Contacteer ons