Handen verjongen

Herstel het volume en

verzacht de pigmentvlekjes!

Handen verjongen met skinbooster

Verraden uw handen uw leeftijd? Handverjonging met skinboosters verminderen zichtbare aders en lijntjes. Uw handen krijgen hun jeugdige volume terug.

Naarmate we ouder worden, wordt de huid van de handen droger, doffer en minder elastisch. Dit ten gevolge van de afname van de hoeveelheid natuurlijk hyaluronzuur in de huid.

Door gebruik te maken van fijne injecties met hydraterend hyaluronzuur worden de natuurlijke reserves weer aangevuld en de vochtbalans hersteld. Op deze manier wordt de huid van binnenuit verbeterd. Skinboosters met hyaluronzuur zorgen voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit van de handen.
Voor een optimaal resultaat zijn er 3 behandelingen nodig met tussenpozen van 4 weken. Een onderhoudsbehandeling om de 6 maanden wordt aangeraden.

Vanaf 240€/behandeling

Pigmentvlekken vervagen

Dermadent beschikt over een krachtig IPL toestel om bruine pigmentvlekken op de handruggen te vervagen. Voorzie 1 tot 3 behandelingen.

Vanaf 120€/behandeling

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“Men zegt wel eens dat handen de leeftijd verraden.”

Aanbevolen behandelingen:

Skinbooster
Laser

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .

 

Wenst u meer info over onze expertise of behandelingen?

Contacteer ons