Maak uw afspraak

 

Ik wil minder streng of boos lijken

Naarmate de tijd verstrijkt vertoont je gelaat steeds meer tekenen van veroudering. Wanneer jouw uiterlijk niet meer past bij je werkelijke leeftijd kan dit als storend ervaren worden. In het geval van een strenge blik komt daar ook nog eens bij dat jouw uitstraling niet klopt met hoe je je voelt. Of met wat je juist wel wil uitstralen.

Hoe komt het dat ik er streng uitzie?

Een strenge blik wordt veroorzaakt door een combinatie van factoren. De fronsrimpel is hierbij de grote boosdoener. Ook afhangende mondhoeken laten je er vaak strenger of bozer uitzien dan je je voelt.

 

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“Een strenge of boze blik roept soms negatieve opmerkingen op. Hier is op eenvoudige wijze iets tegen te doen. Vraag onze skincoach naar jouw behandeling op maat voor een minder strenge blik”

25 – 40 jaar
40 – 65 jaar
65+

 

Wat kan ik doen om er minder streng uit te zien?

Voor de verschillende fasen van het leven zijn er specifieke behandelingen die de veroudering vertragen en die de tekenen van veroudering verzachten. Belangrijk te onthouden is dat hoe later je begint, hoe meer ‘achterstallig’ onderhoud je moet doen om die strenge blik te verminderen.

Daarom zijn wij grote fan van preventie! Begin niet te laat met de juiste skincare en breng je huid met regelmatige behandelingen in de kliniek in optimale conditie zodat je er altijd op je best uit ziet.

Hieronder ontdek je onze aanpak per leeftijdscategorie voor een minder strenge blik.