Ooglidcorrectie zonder snijden

Tixel®

Ooglidcorrectie met Tixel®

Tixel® is de allernieuwste techniek voor het behandelen van zonbeschadigde huid, rimpels en doorgezakte verouderde huid zoals de oogleden.

Hoe werkt Tixel®?

Tixel® dient gecontroleerde pulsen toe via een matrix van kleine titanium pyramides. Deze ultrakorte pulsen zorgen voor een snelle verdamping van de oude huid. Tixel® geeft dezelfde resultaten als de gefractioneerde CO2 laser, echter zonder de nadelen. Per behandeling wordt ongeveer 20% van de huid behandeld. Na 6 behandelsessies (1 x per maand) is de volledig huid behandeld en voor bijna 100% vernieuwd.

Kan je onmiddellijk werken na een behandeling?

Onmiddellijk na de Tixelbehandeling zal de huid rond de ogen rood zijn. De volgende 2 dagen is er zwelling en zijn er fijne bruine korstjes zichtbaar. Na 2 dagen mogen de korstjes gecamoufleerd worden.

Zie je onmiddellijk resultaat?

Voor een optimaal resultaat heeft u 6 behandelsessies nodig (1x per maand). Na elke behandeling verbetert het resultaat. Het beste effect krijgt u 4 à 6 maanden na de laatste behandeling.

Welke regio’s kunnen behandeld worden?

Tixel® wordt gebruikt voor verbetering van de huid rond de ogen en mond. Ook het gehele gelaat of de hals en de decolleté zijn zeer dankbare regio’s om te behandelen.

Voor een huid die te zeer verslapt is wordt plastische heelkunde aangeraden.

Wat kost het?

Vanaf 195€/behandeling

 

 

 

 

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“De allernieuwste techniek met een korte hersteltijd.”

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .

Wenst u meer info over onze expertise of behandelingen?

Contacteer ons