Ons team

Ons team

Skinical is opgericht door dermatoloog Dagmar Ostijn. Samen met skincoaches Isabel, Angelique en patiëntencoördinator Veerle spitsen ze zich toe op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Dr. Ostijn en haar team blijven streven naar een jonge uitstraling. Skinical groeide uit tot een multidisciplinair team met een bijzonder oog voor esthetiek.

De dermatoloog voert dermato-esthetische niet-chirurgische behandelingen uit. Onze beautycoaches staan steeds onder medisch toezicht van de dermatoloog.

Ieder teamlid hanteert dezelfde filosofie: het primair doel is de gezondheid van de huid waarbij er gestreefd wordt naar het verbeteren van het zelfvertrouwen en levenskwaliteit van de patiënt. We streven steeds naar de best mogelijke functionele en esthetische oplossing.

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

Veerle Baert

Patiëntencoördinator huidziekten & medische esthetiek

Angelique Wellens

Skin & beautycoach

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .

 

Wenst u een persoonlijke afspraak met een van onze medewerkers?

Contacteer ons