Ons team

Ons team

Skinical is opgericht door dermatoloog dr. Dagmar Ostijn. Samen met skincoaches Isabel, Angelique, Veerle, patiëntencoördinator Marianne en wellbeing consulent Mirabel spitsen ze zich toe op preventie en behandeling van huidveroudering. Dr. Ostijn en haar team blijven streven naar een frisse en natuurlijke uitstraling. Skinical groeide uit tot een multidisciplinair team met een bijzonder oog voor esthetiek.

De dermatoloog voert dermato-esthetische niet-chirurgische behandelingen uit. Onze skincoaches staan tijdens de behandelingen steeds onder medisch toezicht en in nauw contact met de dermatoloog.

Ieder teamlid hanteert dezelfde filosofie: het primair doel is de gezondheid van de huid waarbij er gestreefd wordt naar het verbeteren van jouw zelfvertrouwen.  ‘Positive-Aging’ is het niet-krampachtig vasthouden aan een jeugdig schoonheidsideaal, maar er zo verzorgd en fris mogelijk uit blijven zien. Het doel is een uitgeruste, natuurlijke en frisse look.

Dagmar Ostijn

Arts – Dermatoloog

Veerle Baert

Skincoach & Patiëntencoördinator

 Marianne Meirlaen

Verpleegkundige & Patiëntencoördinator

Mirabel Hoys

Wellbeing Consulent

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .

Wenst u een persoonlijke afspraak met een van onze medewerkers?

Contacteer ons