Verstevigen oogcontour met Skinbooster NCTF 135HA®

NCTF 135HA®

Verstevigen oogcontour met Skinbooster NCTF 135HA®

 

Huidverslapping onder de ogen

Omgevingsfactoren en een ouder wordende huid zijn oorzaken van collageenverlies. Daarmee vermindert de stevigheid van je huid en kan je er soms meer vermoeid uitzien dan je bent. Het verstevigen van je huid, specifiek rond en onder je ogen, kan door Skinbooster NCTF-behandelingen. Het doel is jouw huid te hydrateren en je huidkwaliteit te verbeteren.

Wat is Skinbooster NCTF 135HA®?

NCTF 135HA® is een unieke vorm van anti-aging mesotherapie die bestaat uit vloeibaar hyaluronzuur die samen met vitamines (vit C, B, A, E), aminozuren en co-enzymes je huid hydrateren en de collageensynthese bevorderen.
Het vloeibaar hyaluronzuur is niet-gebonden (non-cross linked) zodat het geen filler is maar de huid hydrateert van binnenuit.
Voorzie 3 tot 5 behandelingen (afhankelijk van de kwaliteit van de huid) met telkens 2 weken interval.

Hoe voelt een Skinbooster NCTF-behandeling aan?

De skinbooster wordt aangebracht met een zeer fijn naaldje (nano-needle) onder en rond de ogen. Indien gewenst kan er een half uurtje voor de behandeling een huidverdovende crème aangebracht worden.

Wat moet je voorzien voor de Skinbooster NCTF-handeling?

Je bent niet gemaquilleerd. Je vermijdt irriterende behandelingen of skincare (retinol, fruitzuren, waxen,…) 1 week voor de behandeling. Waarschuw de behandelaar indien je in het verleden een fillerbehandeling gehad hebt onder de ogen (traangoot). Je bent niet zwanger.

Is er een herstelfase na de Skinbooster NCTF-behandeling?

De dag van de skinbooster-behandeling is je huid wat rood en gezwollen en kan ze branderig aanvoelen. De zwelling kan 2 tot 3 dagen aanhouden.
Een mogelijks blauw plekje verdwijnt na enkele dagen. Deze mag je verdoezelen met minerale make-up.

Wanneer kan je resultaat verwachten?

Een verbetering wordt beoogd, doch de mate van verbetering kan nooit vooraf gegarandeerd worden. De arts en haar team komen derhalve met de patiënt overeen om volgens de regels van de kunst te werken, maar kunnen geen welbepaald resultaat beloven (= inspanningsverbintenis).
Aangezien je huid blijft verouderen en onderhevig blijft aan externe factoren raden we een jaarlijkse onderhoudsbehandeling aan.

Wat kost het?

Omdat uw huid voortdurend onder invloed staat van interne en externe factoren bieden wij een duurzaam behandelplan aan. Wij vermijden een éénmalige behandeling die uw verwachting niet kan inlossen. Programma bestaande uit 3 behandelingen om de 2 weken: 600€

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“De allernieuwste techniek met een korte hersteltijd.”

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .

Wenst u meer info over onze expertise of behandelingen?

Contacteer ons