Overbeharing

Weg met die haartjes!

Epilatie met laser

Het is mogelijk om, bij overbeharing, met de laser de donkere haren te verwijderen. Hoe bleker je huid en hoe donkerder en hoe dikker de haren, hoe sneller en beter het resultaat.

4 tot 6 behandelingen zijn nodig voor een optimaal resultaat. Dit omdat de haren in een cyclus groeien en telkens slechts een deel van de haren in de groeifase zit. Alleen in de groeifase is de haarwortel gevoelig voor de laser.

Omdat de huid duizenden haarfollikels bevat is een jaarlijkse onderhoudsbehandeling aangeraden.

Heb je ter hoogte van de bikinilijn last van ingroeiende haartjes met ontsteking (folliculitis) tot gevolg? Dan kan een laserepilatie een oplossing bieden.

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“Dikke donkere haren geven het beste resultaat bij een laserbehandeling.”

Waar moet ik op letten?

De huid mag niet gebruind zijn voor de behandeling.

Niet harsen, plukken of epileren tot 6 weken voor de behandeling. Scheren mag wel. Scheer de haartjes een dag op voorhand.

Respecteer de juiste timing die u aanbevolen wordt voor de vervolgbehandelingen. Zo maximaliseert u de kans om nieuwe haartjes in groeifase te hebben op het ogenblik van uw volgende behandelingen.

Aanbevolen behandelingen:

Laser

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .

Wenst u meer info over onze expertise of behandelingen?

Contacteer ons