Microneedling

Verstevig je huid!

Wat is microneedling met skinbooster en dermojet?

Specifiek voor versteviging van de huid passen we microneedling met de dermojet toe. De dermojet is een zeer geavanceerd injectiesysteem waarmee zeer goede resultaten worden bereikt door een pijnloze behandeling met zeer weinig hersteltijd. De dermojet maakt hierbij gebruik van een ultrafijn naaldje dat met behulp van luchtdruk steeds automatisch op gelijke diepte de gewenste hoeveelheid skinboostermix injecteert.

glycolzuur

Hiermee wordt een mix van actieve stoffen (de skinboostermix) heel precies in de lederhuid (dermis) ingebracht.  Deze skinboostermix van hyaluronzuur, organisch silicium, vitaminen, anti-oxidanten en DMAE (dimethylaminoethanol), voedt de cellen en stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen- en elastine. Hierdoor verstevigt en verjongt de huid.

Microneedling met skinboosters voorkomt een slappe huid zoals bij een rokershuid of een huid met zonneschade waarvan de elasticiteit is afgenomen.

Wat is microneedling met dermapen? 

Met behulp van zeer fijne ronddraaiende naaldjes worden er kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer actieve ingrediënten dieper in de huid opgenomen worden.

De huid wordt niet beschadigd en de opname van actieve stoffen wordt geactiveerd. Wij maken specifiek gebruik van vitamine C (verbetering zonneschade), hyaluronzuur (verbetering hydratatie) en tranexaminezuur (verminderen pigmentvlekken).

Door deze behandeling bekom je naast een algemene huidverbetering, door de stimulatie van collageen en elastine, een specifieke oplossing voor jouw probleem. Op deze manier pakken wij jouw zonbeschadigde, te droge of onregelmatig gepigmenteerde huid aan.

 

Onmiddellijk na een microneedling behandeling met de Dermapen is de huid wat rood. Dat verdwijnt na enkele uren. Na de behandeling met de Dermojet zijn er prikgaatjes zichtbaar welke ook binnen een tot een paar uur verdwijnen. Onze ervaring is dat de downtime van de Dermojet als veel korter wordt ervaren als van de Dermapen.

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“Met microneedling stimuleer je de vorming van nieuw collageen en pak je specifieke huidproblemen aan. Een behandeling die ook in de zomer kan”

Welke regio’s kunnen behandeld worden?

  • Volledig gelaat
  • Hals
  • Decolleté

Voorzie 4 behandelingen voor een optimaal resultaat.

Wat kost het?

Omdat uw huid voortdurend onder invloed staat van interne en externe factoren bieden wij een duurzaam behandelplan aan. Wij vermijden een éénmalige behandeling die uw verwachting niet kan inlossen. Programma bestaande uit 4 behandelingen: 895-1200€

Gerelateerde

behandelingen:

Skinbooster
Filler

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .

Wenst u meer info over onze expertise of behandelingen?

Contacteer ons