Onze visie op uw huid

Gezondheid

Duurzaamheid primeert in de dermatologie als in al onze esthetische behandelingen. Daarom streven wij naar het in stand houden van een frisse en gezonde huid. Hiervoor maken wij een individueel huidbehandelprogramma op met een visie op lange termijn.

Preventie-behandeling-behoud

Skinical is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. De behandelingen worden uitgevoerd onder nauw toezicht of door de dermatoloog.

Natuurlijke uitstraling

Wij streven naar een natuurlijke uitstraling. Geen ‘froozen face’ of onnatuurlijk uitziend gelaat bij Skinical. Ons doel is een fris, uitgerust en ontspannen voorkomen, zonder er ‘behandeld’ uit te zien.

Kwaliteit

Ons team werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige en veilige materialen. Wij blijven op de hoogte van de meest vooruitstrevende technieken. De dermatoloog en skincoaches scholen voortdurend bij om u volgens de regels van de kunst te behandelen.

Door kwaliteit en duurzaamheid te leveren kunnen wij uw levenskwaliteit en zelfvertrouwen verbeteren.

Behandeltraject

Omdat jouw huid voortdurend onder invloed staat van interne en externe factoren bieden wij een duurzaam behandelplan aan. Wij vermijden éénmalige behandelingen die uw verwachtingen niet kunnen inlossen. Ons team begeleidt u graag voor preventie, behandeling én duurzaam behoud van het bekomen resultaat.

Je boekt een eerste adviesgesprek bij onze wellbeing consulent Mirabel. Aan de hand van 3D-digitale foto’s maakt zij, samen met dermatoloog Dr. Ostijn een diagnose van uw huid en gelaatstructuur. Hieruit ontstaat een vrijblijvend persoonlijk behandeltraject. Dit traject omvat de mogelijke behandelingen in onze praktijk en een voorstel tot skincare aangepast aan uw huidtype.

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .

Wenst u meer info over onze expertise of behandelingen?

Contacteer ons