Digitale 3D gelaatsanalyse

Adviesgesprek behandeltraject

3 stappen: preventie-behandeling-behoud

We starten met de digitale 3D-gelaatsanalyse om de beginsituatie en de huidige conditie van jouw huid vast te stellen. Hiermee geven we jou een duidelijk beeld van de preventieve aanpak die huidschade voorkomt en veroudering vertraagt.

Met de 3D-analyse, in combinatie met jouw wensen, stellen we een individueel huidprogramma op. Dit bevat alle noodzakelijke behandelingen om jouw huidschade te herstellen én een plan om nieuwe huidschade te voorkomen.

Natuurlijk wil je jouw schitterende huid zo lang mogelijk behouden. Hiervoor voorziet ons team onderhoudsbehandelingen die periodiek worden voorgeschreven. Zo behoud je na de behandeling een langdurig en natuurlijk resultaat.

Omdat jouw huid voortdurend onder invloed staat van interne en externe factoren bieden wij behandelingen aan met het oog op een uitstekend en duurzaam resultaat.

Ons team begeleidt jou graag voor preventie, behandeling en duurzaam behoud van het bekomen resultaat.

Scan je gelaatshuid

Met het VISIA-toestel analyseert wellbeing consulent Mirabel de gezondheid van jouw gelaatshuid aan de hand van 3D-digitale fotografie. Zij onderzoeken hierbij 7 verschillende domeinen: UV-zonneschade, rimpeltjes, bruine vlekjes, rode adertjes, oneffenheden, open poriën en de aanwezigheid van de acnebacterie.

Gedurende deze 45 minuten durende consultatie heb je de mogelijkheid al jouw vragen te stellen. Het belangrijkste doel is met behulp van de gelaatsanalyse samen vast te stellen hoe het resultaat van jouw behandeltraject er concreet uit moet gaan zien. Je krijgt een antwoord op hoe je er minder moe of minder streng kunt uitzien. Of hoe je een jongere of frissere uitstraling gaat krijgen.

Onze wellbeing consulent Mirabel is erop getraind om dit samen met jou vast te stellen en het perfecte behandeltraject voor jou samen te stellen.

Natuurlijke uitstraling

Wij streven naar een natuurlijke uitstraling en vermijden een ‘froozen face’. Ons doel is een frisuitgerust en ontspannen voorkomen, zonder er ‘behandeld’ uit te zien.

Persoonlijk behandelprogramma

Na de analyse ontvang je jouw persoonlijk programma met preventieve en niet-chirurgische esthetische behandelingen, advies voor aangepaste skincare thuis en een indicatie van de prijs en tijdsbesteding.