Maak uw afspraak

 

Ik wil er jonger uitzien

Vaak horen we patiënten in onze praktijk zeggen dat ze er graag jonger willen uitzien. Meestal direct gevolgd door: “Ik hoef er niet 20 jaar jonger uit te zien, maar gewoon zo oud als ik me voel.”

Je gelaat ziet er soms ouder uit dan je je voelt. Je leeftijd blijft in je hoofd (gelukkig) achter bij je werkelijke leeftijd. Hierdoor kan het gebeuren dat je in de spiegel kijkt en ziet dat je ouder toont dan je vindt dat bij jou past.

Niet enkel rimpeltjes zijn de oorzaak van dit verschil. “Hoe kan dat?”, hoor ik je vragen, “Ik zie toch rimpels in de spiegel?

Een ouder uiterlijk is vaak het resultaat van vermoeidheid en/of strenge blik en een verslechterde huidconditie. Er ouder uitzien wordt ook veroorzaakt door de aanwezigheid van pigmentvlekjes, roodheid en adertjes of verslapping van de huid.

Veroudering heeft dus vele ‘gezichten’ en dat betekent we samen de richting gaan kiezen die het beste bij jouw gewenste resultaat en je budget past tijdens het intakegesprek. Maak daarvoor een afspraak met een van onze skin coaches.

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“De oplossing voor een ‘jonger’ uiterlijk, is het aanpakken van de vermoeidheid, boze blik, pigmentverschillen en huidverslapping”

25 – 40 jaar
40 – 65 jaar
65+

Wat kan ik doen voor verjonging van mijn uitstraling?

Punten van aanpak voor een jongere uitstraling zijn: pigmentvlekjes, overmatige roodheid en adertjes, kraaienpootjes, wallen, verslappende en holle wangen, marionetlijntjes, dunne lippen met plooitjes, verslappende kaaklijn en een slechte algemene huidconditie.

Hou rekening met een behandelplan dat uit meerdere (soorten) behandelingen en bijbehorende thuisverzorging bestaat.