Dagmar Ostijn

Arts – Dermatoloog

Jouw dermatoloog, dokter Dagmar Ostijn

Dr. Ostijn is oprichter van Skinical, een multidisciplinaire praktijk waar professionaliteit, zorg en esthetiek voorop staan. Als arts en dermatoloog met meer dan 20 jaar ervaring draagt zij preventie, een gezonde huid en een natuurlijke uitstraling hoog in het vaandel.

Medisch-esthetische behandelingen zoals botox en laser zijn haar passie. Een uitgeruste, natuurlijke en frisse look is haar doel.

Jouw huid blijft veranderen en staat onder invloed van interne en externe factoren. Om een optimaal resultaat te bereiken heeft Dr. Ostijn specifieke behandelprogramma’s samengesteld om je huid duurzaam te verzorgen. ‘Positive-Aging’ is het niet krampachtig vasthouden aan een jeugdig schoonheidsideaal, maar er zo verzorgd en fris mogelijk uit blijven zien.

Dr. Ostijn steunt op een ervaren en professioneel team van skincoaches die jou vol zelfvertrouwen laten stralen!

Dr. Ostijn behaalde na de 7-jarige studie haar diploma als Arts aan de Vrije Universiteit Brussel. Vervolgens specialiseerde ze zich gedurende 4 jaar in Huidziekten of Dermatologie, in zowel binnen- als buitenland. Dr. Ostijn behaalde een bijkomend diploma in Esthetische Dermatologie aan de Universiteit van Versailles. Sinds 2001 heeft dr. Ostijn haar privé dermatologiepraktijk met focus op niet-chirurgische medisch-esthetische behandelingen.

Dr. Ostijn is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en geeft regelmatig voordrachten over huidveroudering en skincare.

Wenst u een persoonlijke afspraak met een van onze medewerkers?

Contacteer ons