Esthetische dermatologie

Rimpels, niet uw stijl?

 

Maak uw afspraak

Esthetische dermatologie

Wij zien de gezondheid van jouw huid als uitgangspunt. Indien je een esthetische behandeling overweegt, brengen wij eerst jouw huidige huidconditie in kaart. Indien er zich een medisch huidprobleem stelt wordt eerst dit behandeld onder het kundig advies van de dermatoloog.

We starten jouw behandeltraject daarom altijd met een huidanalyse door middel van 3D-fotografie (Visia). Hiermee kunnen we op verschillende dieptes jouw huid grondig analyseren.

We bespreken jouw doel en leggen uit hoe je dit kan bereiken. Aan de hand hiervan stellen we een gepersonaliseerd behandeltraject op.

Advies over hoe je jouw huid thuis kan beschermen tegen de nadelige effecten van zon, vervuiling en rook is vast onderdeel van dit advies. Zo werken we samen met jou, zowel in de kliniek als thuis, aan het behalen van jouw doel.

Ons doel is jouw huid in optimale conditie brengen, zodat je vol zelfvertrouwen en met een ontspannen uitstraling in het leven staat.

Behandelpakket op maat
Bo!ox
Peeling
Skinbooster
Liften zonder chirurgie
PRP voor huid en haar

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .

Wenst u meer info over onze expertise of behandelingen?

Contacteer ons