Maak uw afspraak

 

Hoe krijg ik een frisse huid?

Voor de verschillende fasen van het leven zijn er specifieke behandelingen die de veroudering vertragen en die de tekenen van veroudering verzachten. Belangrijk te onthouden is dat hoe later je begint, hoe meer ‘achterstallig’ onderhoud je moet doen om die vermoeide blik te verminderen. Onze filosofie voor de frissere huid is gebaseerd op preventie, onderhoud en waar nodig een behandeling. Hoe langer je wacht met het goed verzorgen en onderhouden van je huid, hoe meer behandelingen er op latere leeftijd nodig zijn om je huid opnieuw fris te laten tonen.

65+ voor een frisse huid
Behandelingen en behoud

 

Naarmate je huid verder verouderd, zien we een combinatie van verslapping, verdunning en verkleuring (roodheid of pigmentatie) van de huid. Voor al deze indicaties hebben wij behandelingen om jouw uiterlijk, ook op latere leeftijd, op haar mooist te laten tonen.

Zo kan roodheid veroorzaakt worden door te veel kleine bloedvaatjes in de bovenlaag van de huid. En kan onderhuidse zonschade die in het verleden is opgelopen, op latere leeftijd tot uiting komen in de vorm van pigmentvlekken.

Een dunne huid heeft het meeste collageen en elastine verloren en raakt daar vaak tevens door verslapt. En te fel verslapte huid kan enkel chirurgisch behandeld worden.

 

Ons advies voor jouw behandelplan:Gelaat-vrouw-70-fris-magnif-272x300 65+

 • Huidkwaliteit en uitstraling:
  • 4x milde peeling of Tixel (1x per maand (winter))
  • 4x microneedling met skinbooster (1x per week (zomer))
  • Eventueel combi met laserbehandeling tegen pigmentvlekken
  • Thuisverzorging op maat: dag- en nachtverzorging, persoonlijk serum en zonnebescherming
 • Filler x3: jukbeen, neuslippenplooi, mondhoeken, kaaklijn
 • Bo!ox x4: frons- en voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes

Kosten per jaar: €3500 – €7500

 

Op latere leeftijd kunnen zich chirurgische indicaties voordoen zoals bijvoorbeeld overhangende oogleden of vergevorderde verslapping van de huid in de hals en/of op de kaaklijn. In die gevallen zijn ingrepen als een ooglidcorrectie, een voorhoofdlift en face- of minilift te overwegen. Hiervoor kunnen wij jou doorverwijzen.

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“Nog voor er chirurgie aan te pas komt kan de huid nog zeker flink opgeknapt worden. Houdt wel steeds voldoende tijd en budget in acht.”

25 – 40 jaar
40 – 65 jaar
65+