Maak uw afspraak

 

Een stevige huid behouden

 

25-40 jaar
Preventie en behoud

 

 

Een stevige, volle huid! Dat geeft een mooie jonge uitstraling. Toch nemen de productie van collageen en elastine al af vanaf je 25e levensjaar. Indien je daarnaast nog rookt of overmatig drinkt, vaak zont zonder bescherming of veel stress ondervindt, dan gaat dit proces een tandje sneller en krijg je vlugger last van storende huidverslapping.

 

Wat zijn mijn mogelijkheden voor het behoud van een strakke huid?

Het belangrijkste wapen in de strijd voor een strakke, stevige huid, is een goede huidconditie. Preventief je huid beschermen tegen de zon, niet roken en overmatig alcoholgebruik mijden is een stevige basis voor het behoud van je strakke huid. Bovendien is een huid die in goede conditie verkeert, beter in staat om aanvallen van buitenaf, zoals UV-straling, te neutraliseren.

Omdat vanaf de leeftijd van 25 jaar jouw huidkwaliteit spontaan achteruitgaat bieden we je graag onze samenwerking aan. Ons jaarplan is erop gericht jouw huidcellen voortdurend te voorzien van de juiste omgeving om optimaal te presteren. Dit betekent dat we een persoonlijk verzorgingsplan voor jouw specifieke noden samenstellen en de huid stimuleren met actieve ingrediënten. Hiervoor maken we gebruik van microneedling met skinboosters, milde peelings of Tixel-behandelingen.

Met het jaarplan ben je altijd optimaal voorzien van de beste verzorging en behandeling van je huid. Zo houden we samen jouw huid op haar stevigst en zie je er altijd stralend uit.

 

 

Hoe krijg ik een stevige huid?

Voor het behouden van jouw stevige huid is dit ons pakketadvies:

  1. WINTER: 4x milde peeling of Tixel
  2. ZOMER:  4x microneedlings met skinboostersGelaat-vrouw-30-272x300-steviger-huid
  3. Bo!ox: rimpels in de fronsregio, het voorhoofd of naast de ogen
  4. Gepersonaliseerde dag- en nachtverzorging, op maat gemaakt serum, reiniging en zonnebescherming.

 

Jouw investering het eerste jaar voor het behandelpakket: €1000 – €3000,-
De investering is afhankelijk van het startpunt. Hoe beter je huidconditie nu is, hoe minder je hoeft te (laten) doen.

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“Op jongere leeftijd is preventie altijd het toverwoord. Gebruik een licht exfoliërende reiniger in combinatie met een rijk serum afgestemd op de specifieke behoeften van jouw huid en je bent al heel goed op weg. Combineer dit met effectief een paar kuurtjes in de kliniek per jaar en je houdt een fantastisch resultaat. Wel altijd buiten gaan met goede zonnecrème natuurlijk!”

25 – 40 jaar
40 – 65 jaar
65+