Huidverjonging hals en decolleté

Huidverjonging hals en decolleté

De hals en het decolleté zijn gebieden waar veroudering goed zichtbaar is. Dat komt doordat deze huid erg dun is door de invloeden van buitenaf zoals de zon. Stoor jij je aan de verslapte huid, lijntjes, rimpeltjes en verkleuring?

Verslapte huid: behandeling met Tixel

Tixel is een revolutionaire nieuwe techniek die werkt met warmte. Ultrakorte pulsen met een matrix van kleine titanium piramiden zorgen voor een snelle verdamping van de oude huid. De genezing hiervan, samen met de warmte, zorgt ervoor dat je huid samentrekt, verstrakt en verbetert van kwaliteit.

Er worden minstens 4 behandelingen voorzien met een interval van 1 maand. Voor extra comfort wordt er vooraf een verdovende crème aangebracht. Onmiddellijk na de behandeling is de huid rood en wat gezwollen, wat de volgende dag verdwijnt. Vanaf de 3de dag ontstaan er heel fijne korstjes die enkele dagen blijven. Je mag make-up gebruiken vanaf de 2de dag.

Aangezien de collageensynthese enkele maanden in beslag neemt, zal je tot 3 maanden na de laatste behandeling verbetering zien optreden.

Voor een blijvend resultaat raden we 1 onderhoudsbehandeling per jaar aan.

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“Een niet-chirurgische lifting van de hals met radiofrequentie is één van de weinige behandelopties voor deze regio.”

Verkleurde huid: behandeling met laser

Dermadent beschikt over een krachtig medisch IPL-laser toestel voor het opbleken van de roodbruine pigmentvlekken in de hals en de décolleté.

Wat kost het?

Omdat uw huid voortdurend onder invloed staat van interne en externe factoren bieden wij een duurzaam behandelplan aan. Wij vermijden een éénmalige behandeling die uw verwachting niet kan inlossen. Programma bestaande uit 4 Tixel behandelingen 1200€. Plan voor 4 pigmentlaserbehandelingen: 895€.

 

Gerelateerde

behandelingen:

Microneedling
Laser

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .

Wenst u meer info over onze expertise of behandelingen?

Contacteer ons