Contact

Contact

Ik wens een afspraak te maken voor esthetische dermatologie

Bericht

 Ik wens op regelmatige tijdstippen per e-mail op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen van Dermadent en haar producten.

De gegevens die u via dit formulier doorstuurt worden verwerkt zoals beschreven in onze Privacy policy.

Afspraak maken

De praktijk is telefonisch bereikbaar van:

  • maandag tot en met vrijdag
  • 9u-12u30 en van 13u30-18u

Locatie

  • centraal in Merelbeke
  • op een boogscheut van Gent
  • nabij de E40 en R4
  • ruime privéparking

Tarieven

Het is niet mogelijk om via mail of telefoon tarieven door te geven. Iedere patiënt en elk probleem is immers zeer individueel en kan niet zonder de patiënt onderzocht te hebben, bepaald worden. Kijk voor de tarieven van de programma’s op de informatiepagina’s.

Onze erelonen zijn een weerspiegeling van de geleverde kwaliteit en investering in tijd, materiaal, medewerkers en bijscholing. Om deze reden hebben onze tandartsen en dermatologen besloten om zich niet akkoord te bevinden met de conventietarieven.

 

Uw afspraak

Wij herinneren u graag aan uw afspraak via SMS-bericht. U kan hierop niet antwoorden. U kan met ons contact opnemen telefonisch op 09 211 12 62. Gelieve ons op de hoogte te brengen indien uw contactgegevens wijzigen.

Indien u niet aanwezig kan zijn op afspraak, gelieve ons telefonisch en minstens 48 u op voorhand te verwittigen.

Indien u zonder verwittigen een afspraak niet nakomt of indien een afspraak op minder dan 48u geannuleerd wordt, rekenen wij een vergoeding aan van 30€ per gestart half uur. Met deze maatregel hopen wij het aantal ‘no shows’ te kunnen beperken en wachtende patiënten sneller te kunnen helpen.

Persoonlijk behandelplan

Skinical by Dermadent is een medische groepspraktijk met focus op preventie en behandeling van huidveroudering en huidkanker. Ons doel is een natuurlijke uitstraling: stralend, ontspannen en vol zelfvertrouwen. Ons team luistert naar jouw vragen en wensen. We vinden het belangrijk om voor jou een behandelplan op maat te maken .