Isabel Smet

Skincoach

Isabel Smet

Isabel is als skincoach één brok dynamiek en steeds het zonnetje in Skinical! Al 10 jaar is Isabel een gewaardeerde medewerker. Als lid van het huidexpertenteam volgt Isabel regelmatig opleidingen in verband met huidverzorging en nieuwe huidverbeteringstechnieken.

U wilt er frisser en minder vermoeid uitzien? Met een natuurlijk resultaat? U komt bij Isabel terecht voor een eerste adviesgesprek en het opmaken van uw persoonlijk behandelprogramma. Met haar jarenlange ervaring analyseert zij uw gelaat met behulp van 3D-digitale foto’s. Dit resulteert in een vrijblijvend plan voor behandelingen in de kliniek én advies voor skincare aangepast aan uw huidtype.

Op advies van de dermatoloog en onder medisch toezicht voert Isabel behandelingen uit met laser, microneedling, Tixel en peeling.

In combinatie met sport kan Isabel u een totaalpakket aanbieden om het leven fris en energiek tegemoet te gaan. Want als basisopleiding heeft Isabel een universitair diploma als master in de Lichamelijke Opvoeding.

Wenst u een persoonlijke afspraak met een van onze medewerkers?

Contacteer ons