Maak uw afspraak

 

Hoe krijg ik een steviger huid?

40-65 jaar Anti-aging en behandeling

Na je 40ste levensjaar zie je een snellere verslapping van de huid. Om chirurgie zo lang mogelijk uit te stellen pak je deze huidverslapping het best als eerste aan. Het verlies van een stevige huid na je 40ste levensjaar wordt veroorzaakt door de combinatie verminderd collageen, verminderd elastine en een terugtrekkende botstructuur.

Door volop in te zetten op de stimulatie van je collageen- en elastinesynthese, behaal je, zeker pre-menopauzaal, goede resultaten. Voorbeelden hiervan zijn Tixel-behandelingen, microneedling met skinboosters en de inname van voedingssupplementen.

Voor de aanvulling van botstructuren, zijn fillers een goede optie. Met juist geplaatste en goed gedoseerde hoeveelheden hyaluronzuur, behaal je een mooi resultaat.

Het beste resultaat voor een stevige huid

In het tegengaan van de verslapping en het terug verkrijgen van een stevige huid, stellen we een combinatie van behandelingen voor om een mooi resultaat te bereiken. Hieronder tonen we een voorbeeld van een jaarplan voor een goede stevige huid. Of dit ook het beste plan is voor jouw specifieke situatie, bekijken we samen met behulp van 3D-foto-apparatuur.Gelaat-vrouw-50-magnif-272x300-40-65jaar

 

Jouw investering het eerste jaar: behandelpakket €2500 – €5000

Je investering is afhankelijk van de reeds opgetreden verslapping bij aanvang van het behandelplan.

Vaak speelt naast verslapping ook een strenge blik of een vermoeide blik parten. Hier kan in het behandelplan rekening mee gehouden worden.

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“Hoe ouder we worden hoe groter de uitdaging wordt om terug stevigheid aan de slapper wordende huid te geven. Gelukkig zijn er nog veel mogelijkheden tussen je 40e en je 65e levensjaar indien je tijdig ingrijpt.”

25 – 40 jaar
40 – 65 jaar
65+