Maak uw afspraak

 

Hoe kan ik een steviger huid krijgen?

Een stevige huid op latere leeftijd, het nmoet gezegd, dat is een uitdaging! Maar we gaan hem niet uit de weg. Zeker als uzelf al enige jaren actief bent met goede thuisverzorging en de verslapping in de hals en op de kaaklijn is nog niet te ver, kunnen we nog een eind komen hoor met het verstevigen van de huid.

Mochten verslapping in de hals en op de kaaklijn toch al wel zijn ingetreden, dan kunnen we nog steeds de huidconditie verbeteren en de huid meer stevigheid geven. De genoemde verslapping zal echter niet verdwijnen.

65+ voor een stevige huid
Behandeling en behoud

Ons pakketadvies voor een jongere uitstraling

  • op het jukbeen en de kaaklijnGelaat-vrouw-70-fris-magnif-272x300 65+
  • WINTER: 4x peeling of Tixel 
  • ZOMER: 4x microneedling met skinboosters
  • Thuisverzorging op maat inclusief dag- en nachtverzorging, gepersonaliseerd serum en zonnebescherming

Jouw investering voor je persoonlijke jaarplan en behandeltraject:   €5000-7500€. Je investering is afhankelijk van de reeds opgetreden verslapping bij aanvang van het behandelplan.
Meestal is een strenge of een vermoeide blik onderdeel van de reden waarom we er niet zo jong meer uitzien.

Hier wordt in uw persoonlijke advies rekening mee gehouden worden.Op latere leeftijd kunnen zich chirurgische indicaties voordoen zoals bijvoorbeeld overhangende oogleden, een te ver gezakt voorhoofd (vooral bij mannen) of verslapte huid in de hals en op de kaaklijn. In die gevallen zijn ingrepen als een ooglid-correctie, een voorhoofdlift en face- of minilift te overwegen. Hiervoor kunnen wij u doorverwijzen.

testing-person-teser

Dagmar Ostijn

Dermatoloog

“Gracieus ouder worden kan, door een optimale huidconditie. Kom je langs voor een persoonlijk advies?”

25 – 40 jaar
40 – 65 jaar
65+